Blog de Senderoblog

Un llaç groc es mes que un llaç i més que un color

Per dur un llaç groc ens mereixem presó?

Per defensar a polítics que estan presos, perquè van complir amb el seu mandat?

Per defensar a persones que estan presos perquè  van demanar fer les manifestacions amb pau, amb seny, sense cap vandalisme?

Per defensar qué per fer 4 twits i alguna cançó també estaran condemnats a anar a la presó?

Que un tío amb un tanc amenaci a un president d'un país no li pasi res, però que a uns altres per amenaçar per Internet els hi caigui presó, això és just?

Dons això es el que significa un llaç groc, un simple color groc, tant us molesta? Dons us heu equivocat de pais per fer negocis, perquè aquí les persones som democràtiques, i si jo us tinc que aguantar a vosaltres, amb les vostres grans empreses que només aconseguiu que trepitjar a les petites empreses, vosaltres teniu que aguantar un putu llaç groc. Si no, marxeu, qui no tolera, no mereixen ser tolerats, qui no respecta, no mereix ser respectat.

A la dona que diu que podria dur la bandera espanyola pero que no l'ha portat per respecte li diré que aquí a Igualada van apunyalar a un noi per voler penjar una estelada així que calli, pots fer amb la bandera espanyola el que et surti de la figa que no et pasará rés. 

Al home que diu que és mereixen la presó per fer la política que van prometre a les eleccions li diré que això sí que significa ser polítics de debò. Les persones com vostè no mereixen cap respecte, demanar presó per cumplir un mandat polític. Vagi vostè a la model i llegeix història, llegeixi que no es dolent per a la salut. No vingui a donar opinions que semblen dites de dictadors.

Si ataqueu aquest llaç, esteu atacant a tot lo dit anteriorment, així que parleu amb més respecte, perquè ens ho mereixem.

Comentarios

No hay ningún comentario

Añadir un Comentario: